64-Page Frosting - The Bacon And The Bread

Se det positiva!

Posted Sept. 13, 2016, 9:10 p.m. By jaraman Tags: Jobb

Inbrott
I helgen hade vi inbrott i skolan där jag jobbar. Dom bröt sig dessutom in i mitt klass rum, och eftersom att jag undervisar i bild så var det många arbeten och mycket dyrt material som blev stulet och förstört. Inte nog med det, vi har ett stort trasigt fönster i bildsalen. Så vi kan inte ha lektioner därinne innan någon har fixat fönstret.. Våran vaktmästare sa först att han skulle fixa det själv men när vi nämnde ord som fönsterkitt och fogskum så sa han att vi nog borde anställa proffs istället vilket vi också gjort.

Det var så tråkigt att vi fick inbrott just nu också, eftersom att eleverna har hållit på med ett stort projekt i flera flera veckor nu. Vi har arbetat med geografi och gjort en stor sverigekarta med alla sjöar och skogar och städer osv, Det har varit svårt och tålamodsprövande men eleverna har varit väldigt duktiga. Nu var vi nästan klara och skulle nästa vecka visa / redovisa vårat arbeta för resten av skolan, tyvärr går inte det nu eftersom att hela arbetet är totalt kvaddat. Men men, det finns ju inte så mycket att göra åt det. Ibland händer det sånna här tråkiga saker i livet och det får man bara lära sig leva med helt enkelt. Nu får vi lärare en ypperlig chans att lära alla våra elever detta också, ett man får göra det bästa av situationen, även som situationen inte är speciellt rolig. 

Vi får bara hoppas att fönstret blir lagat så fort som möjligt och sen jobba efter det vi har kvar, tack och lov var det inte något annat rum i skolan som fick inbrott utan endast bildsalen, vilket ändå var tur i oturen. Dom hade ju kunnat bryta sig in i datorsalen. Vi får helt enkelt se det positiva!